Ford Avbetalning

Elektriska fordon

 • Elektriska drivkällor
 • ELEKTRISKA DRIVKÄLLOR

  Nu står vi inför ett stort skifte till elektriska drivkällor på våra nya bilar. De kommande åren kommer vi att presentera ett flertal elektriska fordon. Häng med oss på den elektriska vägen. 

  Varför väljer allt fler att gå över till helt elektriska bilar? Fördelarna är faktiskt en hel del. Såklart bör man se över hur man använder bilen idag för att skapa sig en helhetsbild på vad som kan vara mest fördelaktigt för just dig. Vi erbjuder ett brett urval elektriska person- och transportbilar. Välkommen till Carstedts så hjälper vi dig att hitta rätt bilmodell för just ditt behov och önskemål!

  Kontakta oss


 • Mustang Mach-E
 • Ford Mustang Mach-E 

  Denna helt elektriska SUV kombinerar prestanda och avancerad förarteknik med den senaste teknologin och tar körupplevelsen till en helt ny nivå. Upp till 610* km elektrisk räckvidd, unika körlägen och telefon som nyckel ger dig en ny frihet. Tillsammans med en utrycksfull dynamisk utformning med Mustangs ikoniska utseende, en unik komfort, smart funktionalitet och en elegant modern interiördesign, symboliserar Mach-E en helt ny era för både Ford och Mustang.

  Kontakta oss


 • Mitsubishi Eclipse Cross
 • Mitsubishi Eclipse Cross

  Nya Mitsubishi Eclipse Cross Plug-In Hybrid 4WD Fleet är det allra senaste från Mitsubishi och en kraftfull fyrhjulsdriven plug-in hybrid samt en ny fanbärare för den höga standard som är synonymt med Mitsubishi. Baserad på beprövad och hyllad teknik från Mitsubishis tidigare populära modeller, som plug-in hybriden Outlander, är nya Mitsubishi Eclipse Plug-In Hybrid 4WD Fleet en körupplevelse som du inte vill missa.

  Kontakta oss

Erbjudanden

Visa senaste erbjudanden från Carstedts

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från Carstedts