Carstedts Bil AB söker

Tekniker till Carstedts Bil i Örnsköldsvik

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örnsköldsvik

URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Servicemarknadschef Jörgen Hjerpensköld 090-706901; 070-6090430 eller via mail jorgen.hjeprenskold@carstedts.se 
SISTA ANSÖKNINGSDAG: 2019-10-31

Sök tjänsten genom att skicka in CV och Personligt brev på platsansokan@carstedts.se  


Inledning:
Är du händig och har intresse av att meka och skruva? Carstedts Bil i Örnsköldsvik har byggt ut verksamheten. Carstedts behöver fylla på med tekniker i verkstaden. Oavsett om du har erfarenhet eller vill slå dig in i branschen har du här chansen att arbeta med bilar på ett företag som vill satsa på dig!


Information om tjänsten

Vi miljonsatsar i Örnsköldsvik och har gjort om stora delar av bilanläggningen för att möta den ökade efterfrågan på våra person- och transportbilar. Vi söker nu fler duktiga tekniker som vill bli en del av teamet. För dig som är ny i branschen har Carstedts ett traineeupplägg där du förutom skräddarsydd utbildning av våra generalagenter får gå tillsammans och ytterligare läras upp av en mer erfaren kollega.

  

För dig som är erfaren eller har ambitioner att utvecklas ytterligare inom yrket har vi ett välutformat utbildningsupplägg där du förutom nivån som Tekniker kan fortsätta och utbilda dig till Seniortekniker. Har du stora ambitioner kan du även sträva mot att bli Mastertekniker, där du ansvarar för företaget specialistkunskaper.

  

Arbetsuppgifter

Som tekniker hos Carstedts Bil genomför du reparations- och servicearbeten på person och/eller transportbilar. Främst arbetar du med de märken Carstedts har kontrakt med, förnärvarande Ford och Saab.  


Du kommer att delta i Fords utbildningsystem för att utvecklas som fordonsmekaniker.

   

Vi söker dig som


har utbildning eller erfarenhet från fordonsservice. Du behöver inte ha fordonsutbildning utan du kan ha skaffat dig erfarenhet på annat sätt exempelvis genom att ha ett tekniskt intresse, kanske skruvar du med bilar eller andra fordon på fritiden? Du behöver B-körkort i tjänsten och kunskaper i svenska språket.

Vi tror att dina personliga egenskaper är viktiga och att du trivs med att jobba på en arbetsplats där arbetsglädjen är viktig och gemenskapen är stark.

  

Om du tror detta är något för dig sök tjänsten genom att skicka in CV och Personligt brev på platsansokan@carstedts.se  

     • Share on Social Media