logga 


Tekniker till Carstedts Bil i Umeå!

Har du händiga händer och ett intresse av att meka och skruva? Carstedts Bil i Umeå bygger ut verksamheten och har blivit enda Ford Store norr om Stockholm. Carstedts behöver fylla på med tekniker i den nya verkstaden. Oavsett om du har erfarenhet eller vill slå dig in i branschen har du här chansen att arbeta med bilar på ett företag som vill satsa på dig!


Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Carstedts räkning tekniker. Tjänsten avser en rekrytering vilket innebär att du kommer bli direktanställd hos vårt kundföretag. Vi sköter rekryteringsprocessen åt Carstedts i form av urval, intervju och presentation.

Carstedts Bil i Umeå miljonsatsar och har byggt ut verkstaden på Ersboda för att möta den ökade efterfrågan på deras bilar. De söker nu fler duktiga tekniker som vill bli en del av teamet. För dig som är ny i branschen har Carstedts ett traineeupplägg där du får gå tillsammans och läras upp av en mer erfaren kollega.

För dig som är erfaren eller har ambitioner att utvecklas ytterligare har Carstedts ett välutformat utbildningsupplägg där du efter tjänsten som Tekniker kan få mer ansvar och gå mot roller som Personlig Mekaniker och Team Leader.


Arbetsuppgifter

Som tekniker hos Carstedts Bil genomför du reparations- och servicearbeten på bilar. Främst arbetar du med de märken Carstedts har kontrakt med, förnärvarande Ford och Saab. Du genomför även enklare arbeten på övriga bilmärken. Vanligt förekommande arbeten är serviceärenden på nyare bilar.

I samband med de praktiska uppgifterna för du dokumentation och administrerar dina ärenden.

I början av din anställning kommer du att få gå utbildningar inom Ford för att veta mer om hur deras bilar är uppbyggda. 


Vi söker dig som

har ett tekniskt intresse, kanske skruvar du med bilar eller andra fordon på fritiden? Har du utbildning eller erfarenhet inom fordonsservice är det meriterande. Du behöver B-körkort i tjänsten och svenska språket är ett krav. Engelska används i utbildningar och samarbeten och du behöver därför ha en förståelse för det engelska språket.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Vi ser att du är en ansvarstagande person som gärna tar på dig arbete.

START: September, eller enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker under Juli månad. Intervjuer hålls i början av augusti.
KONTAKT: Tobias Lind

Läs mer och ansök här