Inledning: 
Detta är jobbet för dig som vill driva och utveckla en ”egen verksamhet” under ett ”tryggt paraply”! Vi söker dig som trivs och drivs av att utveckla och ta ansvar för en egen väl avgränsad verksamhet med idag 12 medarbetare inom bilskadeområdet. Låter det som du? Har du dessutom erfarenhet sedan tidigare av en ledande befattning inom detta eller närliggande område? Spännande, då vill vi veta mer om dig! Läs vidare så berättar vi mer.

Information om tjänsten
UBC är en auktoriserad bilskadeverkstad i Umeå regionen för elva olika bilmärken bl.a. FORD, BMW, KIA, Peugot och Seat.  UBC ingår i CARSTEDTS-gruppen och har sin verksamhet på Ersboda området nära till samarbetande bilhandlare och billackeringar. UBC har idag 12 stycken medarbetare och växer.  Rollen som verksamhetschef är en omväxlande tjänst där du dessutom erbjuds fortbildning inom bilskadeområdet och inom ledarskap.

Arbetsuppgifter
Som verksamhetschef har du stort ansvar för verksamheter! Du förväntas driva och utveckla verksamheten samt ansvara för medarbetarutveckling. Utöver detta kommer du även att jobba med att hjälpa kunder som är i behov av skadereparationer, ibland besikta skador och även ansvara för administrationen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Leda och utveckla verksamheten
  • Personalansvar
  • Kundbemötande och administration runt skadeverksamheten


Vi söker dig som:
har erfarenhet av en ledande befattning, gärna inom branschen. Du har vana och gillar att ta ansvar, leda ett team, möta kunder, underhålla en förtroendefull relation till försäkringsbolag samt kontinuerligt utveckla verksamheten vidare. Du kommer att arbeta i dataprogrammet Cabas/cabplan och har du tidigare erfarenhet av att arbeta i dessa program är det en merit 

Vi tror att dina personliga egenskaper i kombination med tidigare erfarenheter är avgörande för hur väl du kommer trivas och lyckas. Då du kommer vara en del av ett team är det viktigt att du är en lagspelare och har god samarbetsförmåga.

START: Snarast
SISTA ANÖKNINGSDAG: 25/2 2019
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jörgen Hjerpensköld

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Jörgen Hjerpensköld på 070-609 0430 eller via mail: jorgen.hjerpenskold@carstedts.se

Du söker tjänsten genom att skicka in ett personligt brev och CV till platsansokan@carstedts.se