Mitsubishi

Om Mitsubishi

[Insert alt tag]

Mitsubishi hos Carstedts Bil AB

Mitsubishi Motors har sålt bilar på den svenska marknaden sedan tidigt 80-tal. I dag är Mitsubishi Motors Sverige en del av K.W. Bruun Automotive AB, som ingår i K.W. Bruun-koncernen, och ansvarar för all import, försäljning och marknadsföring av märket.

Hos Mitsubishi Motors Sverige är det hållbarhet och körglädje som är i fokus. Vi jobbar för att kunna erbjuda hög prestanda och kvalitet samtidigt som miljöpåverkan hålls så låg som möjligt.

Mitsubishi Motors Sverige har i dag runt 60 självständiga återförsäljare och flertalet auktoriserade verkstäder och serviceställen runt om i hela landet.

  FRÅGA NU 

Det är inte utan anledning som Mitsubishi är omtyckta av människor världen över. Med ett sekel i branschen har Mitsubishi gång på gång levererat bilar som gör livet både roligare och enklare.

Service

Service

När det är dags att serva din Mitsubishi kan du enkelt boka den här på hemsidan. Bara fyll i formuläret nedan med dina kontaktuppgifter så kommer du att bli kontaktad.

  Boka service 
Originaltillbehör

Originaltillbehör

Din Mitsubishi förtjänar det bästa. Därför ska du alltid välja originaltillbehör från Mitsubishi – så vet du att du får tillbehör av högsta kvalitet.

  Tillbehör 


/sida/43/finansiering

Erbjudande 

Det finns många olika sätt att finansiera ett bilköp på. Vi hjälper er att hitta rätt lösning för både företag och privatpersoner.

  Läs mer om finansiering 
/kampanjer/aktuella-erbjudanden

Erbjudande

Här kan du läsa om alla erbjudanden från Carstedts Bil AB. Hitta ett erbjudande som passar dig.

  Erbjudande 


  • Upptäck vårt utbud av Mitsubishi-fordon! Provkör idag på Carstedts
Nya bilar från Mitsubishi  • Eclipse Cross PHEV

    Nya Eclipse Cross PHEV har säkra och stabila köregenskaper tack vare en styv kaross, välavvägd fjädring, låg tyngdpunkt och elektrisk tvillingmotor för fyrhjulsdrift, tack vare systemet S-AWC.

  •   Läs mer om Eclipse 

  •   Boka provkörning 


  Fråga nu 


Erbjudanden

Visa senaste erbjudanden från Carstedts

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från Carstedts