Genom att elektrifiera våra bilar är vi med och bygger framtiden. År 2030 ska alla våra personbilar vara elektrifierade och två tredjedelar av våra transportbilar kommer vara helt elektriska eller plug-in hybrider.

  Kontakta Oss    Läs mer om E-Transit 


 • 6 MÅNADER FRI FORD FÖRSÄKRING

  I försäkringen ingår:
  Tilläggsförsäkringen Stor Bilextra (hyrbilsförsäkring)
  Självriskförmån (3000 kr lägre självrisk vid skada som ersätts av bilens vagnskadegaranti)
  Snabb och smidig skadehantering dygnet runt, året om

    Mer om Ford försäkring 


[Insert alt tag]

FORD SERVICE

Ingen annan kan din Ford bättre än vad vi kan, som byggt din bil. Hos oss är alla tekniker specialutbildade för Ford. Vi använder uteslutande originaldelar, korrekt utrustning och verktyg och de senaste programvarorna. Dessutom ingår alltid Ford Assistans när du servar du bil hos oss - oavsett ålder och körsträcka på bilen.

Vi är med din Ford från det att den rullar ut ny från fabrik tills den börjar bli till åren kommen. Genom regelbunden service på en auktoriserad Fordverkstad håller sig bilen i bra skick länge.

När din Ford blir äldre omfattas den av Ford Economy, originalservice och reparationer anpassat för just äldre bilar. På Ford har bra service inte någon åldersgräns.

Ford Video Check

Därför erbjuder vi Video Check vid varje verkstadsbesök. Vi filmar din bil och återger vad vi ser. Efter kontrollen skickas filmen till din mobil där din Fordtekniker förklarar och visar om det finns något som bör åtgärdas. Enklare blir det inte.

  Mer om Ford Service    Boka Service 

Vi vet att transportbilen är ett väldigt viktigt arbetsredskap för många människor och på våra verkstäder får transportbilar alltid högsta prioritet.


En bil för varje livsstil

Erbjudanden

Visa senaste erbjudanden från Carstedts

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från Carstedts