Umeå Bilskadecenter är en arbetsplats med 7 skadetekniker och 3 administratörer, vi finns Ersboda i Umeå. Umeå Bilskadecenter är en del av Carstedts-gruppen. 

Som skadetekniker på UBC utför du skadereparationer på personbilar och lätta lastbilar. Vi genomför samtliga förekommande kollisionsskade-reparationer inklusive strukturella skador.  UBC är en märkesauktoriserad skadeverkstad för 11 bilmärken.

Du kommer självständigt att genomföra tilldelade skadereparationen. Du kommer att arbeta i dataprogrammet Cabas/cabplan. Har du erfarenhet av att arbeta i dessa program är det en merit men inget krav.  

Vi söker dig som:
Har utbildning eller erfarenhet att arbeta med skadereparationer. Kanske har du ett tekniskt intresse och skruvar med bilar och andra fordon på fritiden. Du behöver B-körkort i tjänsten.  

Vi tror att dina personliga egenskaper är viktiga och att du trivs med att jobba på en arbetsplats där arbetsglädjen är viktig och gemenskapen är stark.

Som person är du motiverad, ansvarskännande och tar egna initiativ. Du kommer att arbeta i ett team, därför ser vi att du har god samarbetsförmåga.

Är du erfaren eller har ambitioner att utvecklas ytterligare inom yrket har vi ett väl utformat utbildningsupplägg där du får utbildning på något eller några av de märken som vi är auktoriserade på. 

För dig som är ny i branschen har Umeå Bilskadecenter ett traineeupplägg där du får gå tillsammans och ytterligare läras upp av en mer erfaren kollega.

Start: Augusti/September eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Stad: Umeå
Sista ansökningsdatum 2019-07-01
Urval: Sker löpande
Kontakt: Jonas Boström 070-2485576 eller via mail jonas.bostrom@carstedts.se
Jörgen Hjerpensköld 070-6090430 jorgen.hjerpenskold@carstedts.se 
Sök tjänsten genom att skicka in CV och Personligt brev på platsansokan@carstedts.se.