Lediga tjänster



Umeå Bilskadecenter söker skadetekniker

Umeå Bilskadecenter är en arbetsplats med 7 skadetekniker och 3 administratörer och vi finns på Ersboda i Umeå. 

Vi söker nu en bilplåtslagare/skadereparatör för att på bästa sätt kunna tillgodose kundernas behov och förstärka vårt team. I arbetet får du möjlighet att arbeta med allehanda plåtskador och reparation av kaross, plåtarbeten, riktbänk-arbeten, olika reparationsarbeten men också diverse glasarbeten. UBC är en märkesauktoriserad skadeverkstad för 12 bilmärken. Du kommer självständigt att genomföra tilldelade skadereparationer.

Vi söker dig som: Har utbildning eller erfarenhet att arbeta med skadereparationer. Som person är du motiverad, ansvarskännande och tar egna initiativ. Du kommer att arbeta i ett team, därför ser vi att du har god samarbetsförmåga. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med dataprogrammet Cabas/Cabplan, men inget krav. Är du erfaren eller har ambitioner att utvecklas ytterligare inom yrket har vi ett väl utformat utbildningsupplägg där du får utbildning på något eller några av de märken som vi är auktoriserade på. För dig som är ny i branschen har Umeå Bilskadecenter ett traineeupplägg där du får gå tillsammans och ytterligare läras upp av en mer erfaren kollega. B- körkort och svenska språket är ett krav.

Anställningen innebär en sysselsättningsgrad på heltid. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.


Välkommen med din ansökan!

 Start: Omgående eller enligt överenskommelse 

Stad: Umeå 

Sista ansökningsdatum 2022-02-15

Urval: Sker löpande

Sök tjänsten genom att skicka in CV och Personligt brev på [email protected]

Kontakt: Platschef Jonas Boström 070-2485576 eller via mail [email protected] 

 

Om arbetsgivaren

Carstedts Bil AB är ett familjeägt företag sedan 1955 som är auktoriserad återförsäljare och verkstad för Ford och Mitsubishi i Örnsköldsvik och Umeå. Vår ambition är att alltid kunna erbjuda en professionell, personlig och komplett hjälp med bilen och bilägandet. Därför har vi fullserviceanläggningar med bilförsäljning, verkstäder, tillbehörsförsäljning och skadecenter. Vi är närmare 100 medarbetare som dagligen strävar efter ambitionen att tillsammans leverera högsta möjliga service till våra kunder. Vi lägger stor vikt vid gemenskap och att vi alla ska trivas ihop. 



Aktuella erbjudanden

Visa alla de senaste erbjudanden från Carstedts Bil AB

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från Carstedts Bil AB