Lediga tjänster

Umeå Bilskadecenter söker en engagerad arbetsledare

Vi expanderar nu vår verksamhet och påbörjar nu en spännande resa mot att bli Norrlands bästa och modernaste bilskadecenter. Vi söker därför en ny arbetsledare för att tillsammans med oss utveckla verksamheten.

Vi söker nu en bilplåtslagare/skadereparatör för att på bästa sätt kunna tillgodose kundernas behov och förstärka vårt team. I arbetet får du möjlighet att arbeta med allehanda plåtskador och reparation av kaross, plåtarbeten, riktbänk-arbeten, olika reparationsarbeten men också diverse glasarbeten. UBC är en märkesauktoriserad skadeverkstad för 12 bilmärken. Du kommer självständigt att genomföra tilldelade skadereparationer.

Om jobbet

 Som arbetsledare ansvarar du för hela arbetsprocessen tillsammans med medarbetarna i det dagliga arbetet. Du arbetar i nära samarbete med verksamhetschefen och tillsammans strävar ni mot uppsatta mål och att leverera bästa kvalitet och kundservice till våra kunder. 

Anställningen innebär en sysselsättningsgrad på heltid. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.

I din roll ingår att: 

  • leda och fördela arbetet bland medarbetarna
  • skapa underlag för fakturor
  • bemöta kunder och ta betalt
  • skadebesikta bilar vid ankomst, dokumentera, och kalkylera bilskadan
  • hålla start-, uppföljnings- och avslutningsmöten med personal
  • komma med idéer och förslag på hur verksamheten kan förbättras och effektiviseras


Som person är du driven och har goda ledaregenskaper. Du har förmågan att anpassa dig till olika situationer och nya människor. Du är ansvarstagande och uthållig och kan driva en grupp individer mot uppsatta mål. Du har lätt för att bygga och upprätthålla en bra relation med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners.

Du har gymnasieexamen eller motsvarande. Det är meriterande om du har erfarenhet som arbetsledare inom branschen. Du har B-körkort samt behärskar Officepaketet.

Tjänsten är heltid med tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Eftersom vi också arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till denna tjänst.


Vi erbjuder

Umeå Bilskadecenter består idag av totalt 6 st plåtslagare och 3 administratörer där vi har nära kommunikation och korta beslutsvägar där alla kan vara med och påverka. Vi erbjuder ett inspirerande och utvecklande arbete där vi jobbar intensivt i perioder men vi har också mycket kul tillsammans.

Vill du vara en del av den fortsatta resan i ett team med trevliga kollegor och en verksamhet som tycker om utmaningar och ser lösningar, då är du välkommen att söka en tjänst hos oss!


Stad: Umeå 

Sista ansökningsdatum 2022-05-31

Urval: Sker löpande

Sök tjänsten genom att skicka in CV och Personligt brev på [email protected]

Kontakt: Platschef Jonas Boström 070-2485576 eller via mail [email protected] 


Välkommen med din ansökan!Aktuella erbjudanden

Visa alla de senaste erbjudanden från Carstedts Bil AB

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från Carstedts Bil AB